Mon, Apr 18th, 2016

Primele imagini cu conceptul Lexus LF-SA au fost publicate înainte de debutul oficial

Primele imagini oficiale cu conceptul Lexus LF-SA au ajuns pe internet înainte de debutul oficial ce va avea loc săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Geneva.

Primele imagini oficiale cu conceptul Lexus LF-SA au fost publicate pe internet înainte de debutul oficial al acestui model. Conceptul Lexus LF-SA va fi una din principalele atracții la standul mărcii premium din Japonia pentru Salonul Auto de la Geneva. Lexus LF-SA este conceptul unui automobil subcompact cu trei portiere ce îmbină liniile unui coupe cu cele ale unui crossover. Este o idee îndrăzneață a celor de la Lexus și anunță un posibil model de clasă mică ce ar putea fi poziționat sub actualul model Lexus CT200h.

La nivel de design, conceptul Lexus LF-SA folosește linii curbe aranjate agresiv și faruri subțiri cu tehnologie LED ce încadrează deja celebra grilă Lexus. Aripile prezintă evazări musculoase, iar jantele folosite au un design special. În spate regăsim aceleași linii puternice, specifice mai degrabă unui crossover și un eleron integrat. Liniile angulare sunt continuate și la interior. Singura imagine cu interiorul ne arată un volan cu forme îndrăznețe și comenzi integrate și o consolă centrală ce reflectă designul exterior.

Nu există încă date tehnice despre noul concept Lexus, dar vom afla săptămâna viitoare dacă japonezii au planuri concrete cu acest model. Dacă Lexus decide să producă un model de clasă mică, atunci acesta este posibilă să aibă ca bază modelului Toyota Yaris și îl vom vedea în producția de serie cel mai probabil în 2018.

Via Carscoopswww.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved