Sun, Apr 17th, 2016

Lexus CT200h facelift – imagini şi informaţii cu restilizarea compactei premium

Lexus a devzvăluit astăzi la Salonul de la Guangzhou, China, faceliftul modelului compact CT200h. Acesta vine cu un design nou, cu o ţinută de drum îmbunătăţită şi cu un interior mai bogat în dotări.

Aşa cum vă anunţat încă de luna trecută, Lexus a aşteptat sfârşitul de an pentru a ne face cunoştinţă cu faceliftul lui CT200h. Compacta japonezilor şi-a făcut apariţia în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, China, care şi-a deschis porţile astăzi.

Noul CT200h se aliniază noii filosofii de design Lexus, inaugurată de fraţii mai mari, GS şi IS. Asta înseamnă că partea frontală este dominată de noua grilă hexagonală a companiei, de mari dimensiuni, prelungită până la nivelul spoilerului. Şi spatele este supus unei opraţiuni de retuşare estetică, oamenii de creaţie Lexus redesenând anumite linii. Profilul este dominat de un nou set de jante din aliaj, disponibile cu dimensiuni de 16 şi 17 inch.

La interior, Lexus a instalat un nou volan, un nou sistem multimedia Remote Touch Interface, cu ecran tactil de 4.2 inch, un sistem de sunet cu difuzoare revizuite, o cameră pentru marşarier, un buton care permite dezactivarea sistemului de control al tracţiunii şi un senzor de presiune în pneuri.

Faceliftul aduce şi o rigiditate structurală îmbunătăţită, alături de elemente aerodinamice revizuite şi o ţinută de drum superioară.

Ansamblul hibrid de propulsie rămâne neschimbat, fiind compus din alăturarea unui motor pe benzină de 1.8 litri şi a unui motor electric de 82 de cai putere. Totul pentru a oferi o putere de 136 de cai şi un consum mixt de 3.8 litri/100 de km.

sursa: www.automarket.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved